Veel last van Hoofdpijn?

Hoofdpijn

Als u last heeft van deze klachten dan bent u bij Rugcentrum Parkstad in Heerlen aan het juiste adres. Onze therapeuten zijn erin gespecialiseerd om klachten zoals hoofdpijn zo snel en effectief mogelijk te verhelpen. Ieder mens heeft wel eens last van hoofdpijn. Dit is vaker van korte duur, maar kan in sommige situatie’s ook van lange duur zijn. Er zijn verschillende soorten hoofdpijn waar u last van kunt hebben: spanningshoofdpijn, migraine of clusterhoofdpijn. Door onze uitgebreide behandeling kunnen wij u een duurzaam herstel garanderen. Contacteer ons voor hulp bij hoofdpijn.

Spanningshoofdpijn

Deze vorm van hoofdpijn word, zoals de naam al zegt, veroorzaakt door te hoge spanningen. Uw spieren in uw nek, schouders en schedel zijn overspannen. Deze vorm van hoofdpijn is vaker het gevolg van stress. Te hoge spanningen in uw spieren kan ook het gevolg zijn van statische belasting, dit houdt in dat u vaker voor lange tijd in dezelfde houding zit bijvoorbeeld achter uw pc.

Migraine

Migraine is een heftigere vorm van hoofdpijn. De symptomen van migraine is een matig tot heftig “gebons” aan één kant van uw hoofd. Een migraine aanval kan soms na 3 uur al verdwenen zijn, maar kan ook pas naar 4 dagen verdwijnen. Bij inspanning wordt deze hoofdpijn erger, dit kan gepaard gaan met braken en misselijkheid. Tijdens een migraineaanval is het verstandig om fel licht en hard geluid te vermijden. Een migraine aanval kondigt zich vaker van te voren aan d.m.v. schitteringen en lichtfiguren.

Bekijk onze werkwijzen die u kunnen helpen bij hoofdpijn.

Clusterhoofdpijn

Bij clusterhoofdpijn heeft u heftige pijn aan één kant van uw gezicht of hoofd. Gemiddeld duurt een aanval tussen de 15 minuten en 3 uur en kan 1 tot 8 keer per dag optreden. De pijn gaat vaak samen met aan één kant van uw gezicht een tranend oog, een gezwollen ooglid en een loopneus. Vaak voelt u zich tijden deze aanvallen onrustig, stil zitten is dan ook vaak onmogelijk.

Maak nader kennis maken met Rugcentrum Parkstad

Hiervoor bent u bij Rugcentrum Parkstad op de juiste plaats.
Neem vrijblijven contact met ons op. Klik hier voor contactinformatie

Advies nodig?

Bel: 045 203 10 13 of

Contact