Kosteloze Klachten Screening

U heeft al een tijdje last van gezondheidsproblemen waardoor u niet lekker in uw vel zit, belemmerd wordt tijdens uw dagelijkse bezigheden of bepaalde bewegingen helemaal niet meer kunt doen. Het meest vervelende van dit probleem is dat u niet weet waar de klachten vandaan komen waardoor u de oorzaak ook niet kan verhelpen. Rugcentrum Parkstad heeft voor u een kosteloze klachten screening ontwikkeld. Als deze verschijnselen u bekend voorkomen dan is dit wellicht de oplossing om geheel vrijblijvend geholpen te worden.

Wat houdt de Kosteloze Klachten Screening in?

Onze fysiotherapeuten en chiropractoren zijn professionals in wat zij doen. Zij worden er gelukkig van om bij te dragen aan een betere kwaliteit van uw leven. U staat in ons centrum daarom altijd centraal.

De screening ziet er als volgt uit. Een van onze behandelaars gaat een kort onderzoek uitvoeren. Dit heeft als doel dat uw gezondheidsproblemen helder in beeld worden gebracht. De eerste stap is gezet, uw klacht en de oorzaak van de klacht zijn duidelijk. Vervolgens is het van belang om te kijken of de klacht verholpen kan worden door een fysiotherapeut of chiropractor. Wanneer de klacht door een van onze specialisten behandeld kan worden gaan wij samen met u onderzoeken welke behandelmethode het beste bij u past. Ieder lichaam en iedere klacht is anders. Daarom hanteren wij maatwerk voor elke cliënt.

 

Hoe kan ik me aanmelden voor de Kosteloze Klachten Screening?

Wanneer u graag gebruik wilt maken van de Kosteloze Klachten Screening vragen wij u om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we dan een geschikte dag en tijdstip afspreken. Wij reserveren de tijd voor uw bezoek en zien u graag bij ons op locatie.

FAQ
Wat gebeurt er na de Kosteloze Klachten Screening?
Na uw afspraak heeft u een helder beeld van uw gezondheidsprobleem en de oorzaak daarvan. Daarnaast heeft uw behandelaar, indien mogelijk, een geschikte behandelmethode voor u in gedachten. Na uw screening kunt u direct een afspraak maken om te beginnen met uw behandeling.

Is de Kosteloze Klachten Screening volledig vrijblijvend?
Ja, de screening is geheel vrijblijvend. Wanneer u eenmaal een afspraak heeft gemaakt verwachten wij dat u ook aanwezig zult zijn. Wij hebben immers tijd voor u gereserveerd.