Fysio Kerkrade

Op zoek naar een fysio in Kerkrade?

Bent u op zoek naar een fysio in Kerkrade? Een ervaren fysiotherapeut die weet hoe hij u van klachten aan spieren en gewrichten af moet helpen? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Rugcentrum Parkstad. Bij ons vindt u zowel fysiotherapeuten als chiropractors, die klaar staan om met u aan de slag te gaan. We helpen u niet alleen bij klachten aan uw rug, maar willen u ook helpen bij klachten met andere gewrichten. Het is belangrijk om hier niet te lang mee te wachten, aangezien de klachten dan alleen maar erger kunnen worden. Dat is toch iets wat u zult willen voorkomen.

De fysiopraktijk voor Kerkrade

Als u bij ons langskomt, dan gaan we om te beginnen eens kijken waar het probleem te vinden is. Meestal zijn het gewrichten die door een verkeerde houding of manier van bewegen niet meer helemaal op de goede plek zitten. Het gevolg hiervan is dan vaak weer dat spieren bekneld komen te zitten. Wij zorgen er graag voor dat deze gewrichten weer helemaal goed komen te zitten, waarna ook de spieren weer de vrijheid krijgen die ze nodig hebben. Hierna gaan we met u aan de slag met oefeningen die helemaal zijn afgestemd op het sterker maken van spieren en gewrichten. Dit is belangrijk, aangezien uw klachten dan niet snel meer terug zullen komen.

Meer weten over onze fysiopraktijk voor Kerkrade?

Bij Rugcentrum Parkstad bent u aan het juiste adres voor de beste zorg en behandelingen voor uw rug. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft. U kunt ook op onze website kijken bij de informatie die wij hier voor u klaar hebben staan. Hier vindt u ook ons adres, route informatie en contactinformatie.

Advies nodig?

Bel: 045 203 10 13 of

Contact