Fysiotherapie Landgraaf

Wanneer u last heeft van klachten in uw gewrichten of spieren dan kunt u d.m.v. fysiotherapie deze klachten effectief verhelpen. Onze fysiotherapeuten zijn uiterst gespecialiseerd in het menselijk bewegingsapparaat. Zij streven ernaar om u zo snel en effectief mogelijk van u klachten af te helpen. Een breed scala aan lichamelijke klachten kan eenvoudig verholpen worden door fysiotherapie bij Rugcentrum Parkstad. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Voor fysiotherapie in Landgraaf komt u naar Rugcentrum Parkstad! Contact met Rugcentrum Parkstad.

Klachten aan uw rug en-/of nek

Deze klachten worden voornamelijk veroorzaakt door overbelasting, een verkeerde houding of stress. De klachten ontstaan met het verstijven van uw spieren, dit lijdt uiteindelijk tot een vervelende pijn in deze spieren. De eerste stap die genomen wordt door onze fysiotherapeut is onderzoeken waar de pijn ontstaan is. De volgende stap is het uitvoeren van speciale bewegingsoefeningen en behandelmethodes, deze dragen uiteindelijk bij aan een duurzaam herstel. In veel gevallen wordt ook samengewerkt met een chiropractor, dit bevorderd uw herstel aanzienlijk. Alle klachten bekijken.

Klachten aan uw schouder effectief verhelpen

Pees en slijmbeurs ontstekingen zijn vaak de oorzaken van klachten aan uw schouder. De eerste symptomen zijn pijn en bewegingsbeperkingen. Bij deze klachten wordt gebruik gemaakt van frictiemassage’s, Deze massage’s bevorderen de soepelheid van uw spieren en zorgen tevens voor een beter doorbloeding. Naast deze massage’s zijn speciale oefeningen ook een belangrijk onderdeel van uw herstel.

Pijn in uw lage rug

Als u last heeft van pijn in uw lage rug dan wordt deze verholpen door het aansterken van uw buik en lage rug spieren. Rugcentrum Parkstad beschikt over een uniek revalidatie-circuit, Deze is speciaal ervoor ontwikkelt om deze spiergroepen zorgvuldig te trainen. Onze fysiotherapeut is bij dit proces als het ware uw persoonlijke coach. Hierbij voorziet hij u van het nodige advies m.b.t uw zithouding, uw houding onder het lopen en slapen.

Bent u opzoek naar een adres voor fysiotherapie in Landgraaf?

Hiervoor bent u bij Rugcentrum Parkstad op de juiste plaats.
Neem vrijblijven contact met ons op. Klik hier voor contactinformatie

Voor fysiotherapie in Landgraaf komt u naar Rugcentrum Parkstad!

Fysiotherapie voor Landgraaf

Bij Rugcentrum Parkstad bent u aan het juiste adres voor fysiotherapie voor Landsgraaf. Onze praktijk zit praktisch bij u om de hoek. Het loont de moeite om voor fysiotherapie voor Landgraaf eens bij ons langs te komen, aangezien wij de mensen klaar hebben staan die u kunnen helpen om van uw problemen af te komen. Vaak komen de klachten aan spieren en gewrichten voort uit een verkeerde houding of manier van bewegen. Wij gaan op zoek waar de klachten zitten, verhelpen deze en leren u een betere manier van bewegen aan. Zo zorgt u er zelf ook voor dat de klachten niet meer terug kunnen komen.

De fysiotherapeut voor Landgraaf

Bent u op zoek naar een fysiotherapiepraktijk in Landgraaf? U bent dan ook welkom bij onze praktijk in Heerlen. Wij beginnen met het bekijken waar het probleem precies zit. Vaak is het een gewricht dat niet helemaal goed meer zit. Wij zetten dit recht en maken de spieren die om het gewricht heen zitten weer los. Zo heeft alles meer ruimte om te ademen en hoeft u niet meer bang te zijn voor pijn. Hierna doen wij oefeningen met u, die ervoor gaan zorgen dat gewrichten en spieren sterker worden. Zo kunt u er op rekenen dat de klachten niet meer terug gaan komen. Voor de zekerheid komt u dan nog wel regelmatig bij ons langs om te laten controleren dat alles nog steeds goed zit.

De fysiotherapiepraktijk voor Landgraaf

Voor fysiotherapie in Landgraaf komt u gewoon langs bij ons in Heerlen. U bent bij ons niet alleen maar aan het juiste adres voor problemen met uw rug, we staan ook klaar om andere gewrichten en spieren weer goed te laten functioneren. Kijkt u gerust eens op onze website om te zien wat onze praktijk allemaal inhoudt. Hier vindt u ook onze contactinformatie, waarmee u direct een afspraak met onze fysiotherapeut voor Landgraaf kunt maken.

Lees meer

Advies nodig?

Bel: 045 203 10 13 of

Contact