Fysiotherapie Kerkrade

Heeft u last van klachten in uw spieren of gewrichten, of heeft u moeite met bewegen? Deze en nog vele andere klachten kunnen door onze fysiotherapeuten effectief verholpen worden. Wanneer het aankomt op het menselijk bewegingsapparaat zijn onze fysiotherapeuten deskundig, vakbekwaam en uiterst gespecialiseerd. Streven naar een snel herstel, dat is waar wij voor staan. Diverse lichamelijke klachten m.b.t. beweging kunnen snel verholpen worden door onze fysiotherapie. Bent u opzoek naar fysiotherapie in Kerkrade? Neem dan snel contact op met Rugcentrum Parkstad.

Diverse klachten waar wij u mee kunnen helpen

Bij Rugcentrumparkstad kunnen wij diverse lichamelijke klachten effectief voor u verhelpen. Hieronder volgen enkelen voorbeelden van klachten die wij vaak behandelen. Mocht u vragen hebben over een van deze behandelingen, of fysiotherapie Kerkrade, neem dan snel contact met ons op.

Klachten aan uw nek of rug

Klachten aan uw nek of rug kunnen veroorzaakt worden door o.a. overspanning, overbelasting of stress. De klachten beginnen met het stijf worden van uw spieren, dit kan pijn veroorzaken. Het eerste wat onze fysiotherapeut doet is onderzoeken wat uw pijn veroorzaakt. De volgende stap in uw behandeling is het uitvoeren van diverse speciale oefeningen en behandelmethoden. Dit draagt bij aan een duurzaam herstel.

Klachten aan uw schouder

Klachten aan uw schouder worden voornamelijk veroorzaakt door pees en slijmbeurs ontstekingen. Bewegingsbeperkingen en pijn zijn de belangrijkste symptomen van deze klachten. D.m.v. frictiemassage worden deze klachten behandelt, deze massage’s bevorderen de doorbloeding en soepelheid van uw spieren. Naast deze massage’s zijn speciale oefeningen ook een must. Uw fysiotherapeut zal u met diverse oefeningen voorzien die u thuis kunt uitvoeren. Zie complete lijst met klachten.

Lage rug pijn

De behandeling voor lage rugpijn is voornamelijk gericht op het verstevigen van de spieren van de lage rug en uw buik. Wij beschikken over een uniek revalidatie-circuit, deze is speciaal gericht op het trainen van de betrokken spiergroepen. Bij het revalidatie proces is onze fysiotherapeut als het ware uw persoonlijke coach. Hij voorziet u van de nodige informatie over hoe u het beste kunt bewegen, zitten en liggen.

Bent u opzoek naar een adres voor fysiotherapie in Kerkrade?

Hiervoor bent u bij Rugcentrum Parkstad op de juiste plaats.
Neem vrijblijven contact met ons op. Klik hier voor contactinformatie

Voor fysiotherapie in Kerkrade komt u naar Rugcentrum Parkstad!

Advies nodig?

Bel: 045 203 10 13 of

Contact