Fysiotherapie Kerkrade

Heeft u last van klachten in uw spieren of gewrichten, of heeft u moeite met bewegen? Deze en nog vele andere klachten kunnen door onze fysiotherapeuten effectief verholpen worden. Wanneer het aankomt op het menselijk bewegingsapparaat zijn onze fysiotherapeuten deskundig, vakbekwaam en uiterst gespecialiseerd. Streven naar een snel herstel, dat is waar wij voor staan. Diverse lichamelijke klachten m.b.t. beweging kunnen snel verholpen worden door onze fysiotherapie. Bent u opzoek naar fysiotherapie in Kerkrade? Neem dan snel contact op met Rugcentrum Parkstad.

Diverse klachten waar wij u mee kunnen helpen

Bij Rugcentrumparkstad kunnen wij diverse lichamelijke klachten effectief voor u verhelpen. Hieronder volgen enkelen voorbeelden van klachten die wij vaak behandelen. Mocht u vragen hebben over een van deze behandelingen, of fysiotherapie Kerkrade, neem dan snel contact met ons op.

Klachten aan uw nek of rug

Klachten aan uw nek of rug kunnen veroorzaakt worden door o.a. overspanning, overbelasting of stress. De klachten beginnen met het stijf worden van uw spieren, dit kan pijn veroorzaken. Het eerste wat onze fysiotherapeut doet is onderzoeken wat uw pijn veroorzaakt. De volgende stap in uw behandeling is het uitvoeren van diverse speciale oefeningen en behandelmethoden. Dit draagt bij aan een duurzaam herstel.

Klachten aan uw schouder

Klachten aan uw schouder worden voornamelijk veroorzaakt door pees en slijmbeurs ontstekingen. Bewegingsbeperkingen en pijn zijn de belangrijkste symptomen van deze klachten. D.m.v. frictiemassage worden deze klachten behandelt, deze massage’s bevorderen de doorbloeding en soepelheid van uw spieren. Naast deze massage’s zijn speciale oefeningen ook een must. Uw fysiotherapeut zal u met diverse oefeningen voorzien die u thuis kunt uitvoeren. Zie complete lijst met klachten.

Lage rug pijn

De behandeling voor lage rugpijn is voornamelijk gericht op het verstevigen van de spieren van de lage rug en uw buik. Wij beschikken over een uniek revalidatie-circuit, deze is speciaal gericht op het trainen van de betrokken spiergroepen. Bij het revalidatie proces is onze fysiotherapeut als het ware uw persoonlijke coach. Hij voorziet u van de nodige informatie over hoe u het beste kunt bewegen, zitten en liggen.

Bent u opzoek naar een adres voor fysiotherapie in Kerkrade?

Hiervoor bent u bij Rugcentrum Parkstad op de juiste plaats.
Neem vrijblijven contact met ons op. Klik hier voor contactinformatie

Voor fysiotherapie in Kerkrade komt u naar Rugcentrum Parkstad!

Fysiotherapie voor Kerkrade

Bent u woonachtig in Kerkrade en merkt u dat u een blijvende pijn heeft in gewrichten en spieren? Dan is het belangrijk om hier zo snel mogelijk iets aan te laten doen. Doet u dit namelijk niet, dan kunnen de klachten alleen maar erger worden. We raden u dan ook aan om eens contact op te nemen met Rugcentrum Parkstad. We hebben ervaren, kundige fysiotherapeuten en chiropractors klaarstaan, die u graag van uw klachten af gaan helpen. Vaak komen deze klachten voort uit een verkeerde houding en manier van bewegen. Hier gaan wij dan samen met u eens goed naar kijken.

De fysiotherapeut voor Kerkrade

Onze fysiotherapiepraktijk voor Kerkrade is er helemaal op ingericht om u zo snel mogelijk van uw klachten af te helpen. We hebben ervaren mensen in dienst die om te beginnen eens gaan kijken waar het probleem precies zit. Vaak zitten er gewrichten niet helemaal goed op hun plek meer, waardoor spieren in de knel komen te zitten en pijnlijk worden. Wij zetten de gewrichten weer goed neer en zorgen er ook voor dat de spieren goed worden losgemaakt. Als deze fase achter de rug is, gaan we oefeningen doen met u, die ervoor zorgen dat uw spieren en gewrichten weer sterker worden.

Meer weten over onze fysiotherapiepraktijk voor Kerkrade?

Als u meer wilt weten over wat wij voor u kunnen betekenen, dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen op onze website. Hier vindt u meer informatie over Rugcentrum Parkstad. Onze fysiotherapeut voor Kerkrade staat klaar om met u aan de slag te gaan. Als de klachten aan uw rug door middel van fysiotherapie voor Kerkrade zijn verholpen, dan maken wij nog regelmatig een afspraak met u om te controleren of de klachten niet aan het terugkomen zijn. We hopen dan ook snel van u te horen.

Lees meer

Advies nodig?

Bel: 045 203 10 13 of

Contact