Fysiotherapie Hoensbroek

Fysiotherapie voor Hoensbroek

Bent u woonachtig in Hoensbroek en heeft u last van rug, nek of andere gewrichten en spieren? Vaak zijn dit soort klachten ontstaan door een verkeerde manier van bewegen. Vervelend, want deze klachten kunnen namelijk heel erg pijnlijk zijn. Het is dan goed om hier zo snel mogelijk iets aan te gaan doen. Voor fysiotherapie in Hoensbroek en omstreken bent u altijd welkom bij Rugcentrum Parkstad. U vindt ons in Heerlen, bij u in de buurt. Bij ons staan ervaren professionals klaar die graag aan de slag gaan om u van uw vervelende klachten af te helpen.

De fysiotherapeut voor Hoensbroek

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk van uw vervelende klachten afkomt. Per slot van rekening kan dit zorgen voor een behoorlijke beperking van uw levensvreugde. We gaan aan de slag met het lokaliseren van het probleem. Als we dit hebben gevonden, gaan wij ervoor zorgen dat gewrichten weer recht worden gezet en dat pijnlijke, stijve spieren zo weer los kunnen komen. In de volgende fase zorgen we er door middel van speciale oefeningen voor dat uw spieren en gewrichten weer sterker worden. Dit is een goede manier om ervoor te zorgen dat de klachten niet alleen verdwijnen, maar ook wegblijven. Hierbij leren wij u ook gelijk een andere manier van bewegen aan.

Kom eens langs bij de fysiotherapiepraktijk voor Hoensbroek

Als u graag zo snel mogelijk van uw klachten af wil komen, dan raden wij u aan om eens bij ons te komen kijken. We hebben als fysiotherapeut voor Hoensbroek en omstreken veel ervaring met het verhelpen van alle mogelijke soorten klachten. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u niet met klachten blijft zitten, maar dat u zo snel mogelijk van uw problemen afkomt. We beantwoorden graag alle vragen die u maar over onze fysiotherapiepraktijk voor Hoensbroek kunt hebben.

Advies nodig?

Bel: 045 203 10 13 of

Contact