Fysio Hoensbroek

De fysio voor Hoensbroek en omstreken

Heeft u klachten in gewrichten of spieren. Wordt u hierdoor belemmerd in uw leven en wilt u hier zo snel mogelijk iets aan laten doen? In dat geval raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Rugcentrum Parkstad. U vindt deze fysio voor Hoensbroek en omstreken in Heerlen, waar wij al vele patienten van hun rugklachten af hebben geholpen. Onze fysiopraktijk voor Hoensbroek staat altijd klaar voor u. We hebben zowel fysiotherapeuten als chiropractors in dienst die veel ervaring en kennis hebben op dit gebied.

Kom eens langs bij onze fysiopraktijk bij Hoensbroek

Het is verstandig om zo snel mogelijk iets te laten doen als u merkt dat u blijvende klachten heeft aan uw spieren of gewrichten. Vaak heeft dit te maken met een verkeerde houding of manier van bewegen. Als u hier niks aan doet, dan zullen de klachten alleen maar erger worden. Wij helpen u niet alleen van uw klachten af, maar zorgen er ook voor dat u een betere manier van bewegen aanleert, zodat u er op kunt rekenen dat die klachten ook niet erger zullen worden. We zorgen er daarbij voor dat uw spieren en gewrichten sterker worden, zodat de pijn niet snel terug zal komen.

Meer weten over onze fysio voor Hoensbroek?

Neem gewoon even contact met ons op om een afspraak te maken als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft. We staan altijd klaar om u antwoord te geven op al uw vragen. U bent ook welkom om een keer bij ons langs te komen voor een vrijblijvend consult. We gaan dan met u bekijken hoe wij ervoor gaan zorgen dat de pijn in uw gewrichten en spieren verdwijnt en ook niet meer terugkomt.

Advies nodig?

Bel: 045 203 10 13 of

Contact