Fysio Brunssum

De fysio voor Brunssum

U bent op zoek naar een goede fysio in Brunssum? Kom dan gewoon eens langs bij Rugcentrum Parkstad. Wij mogen dan wel niet in Brunssum gevestigd zijn, het loont absoluut de moeite om voor onze zorg naar Heerlen te komen. Wij staan namelijk altijd klaar om onze patienten zo goed mogelijk te helpen. Heeft u klachten aan uw rug, nek of een ander gewricht? Geen probleem, wij weten overal raad mee. We bekijken waar het probleem zit, verhelpen de klachten en helpen u dan om spieren en gewrichten zo snel mogelijk sterker te maken. U zorgt u er dan zo voor dat de klachten niet snel meer terug zullen komen.

Een fysiopraktijk voor Brunssum

Bij Rugcentrum Parkstad vindt u zowel fysiotherapeuten als chiropractors, die samenwerken om een zo goed mogelijk plan op te stellen. Met dit plan willen wij ervoor zorgen dat uw klachten zo snel mogelijk weer verholpen zijn. Wilt u hier meer over weten? Kom dan gewoon eens kijken op onze website. U vindt hier meer informatie over onze praktijk. Zoals bijvoorbeeld een uitgebreide beschrijving van onze werkwijze. Het is belangrijk om niet af te wachten als u merkt dat u vervelende klachten heeft. De problemen kunnen dan alleen maar erger worden, wat dan weer zorgt voor nog vervelender pijnklachten.

Kom eens langs bij onze fysio voor Brunssum

Bij Rugcentrum Parkstad zorgen wij ervoor dat u in drie stappen weer helemaal beter wordt. Wij doen dit door het probleem te lokaliseren en verhelpen (stap 1), uw spieren en gewrichten sterker te maken zodat de problemen niet terug zullen komen (stap 2) en het onderhouden van uw gewrichten en spieren om zo eventuele nieuwe problemen snel de kop in te kunnen drukken (stap 3). Meer weten over de vele mogelijkheden die u bij ons heeft? Neem dan gewoon eens contact met ons op met al uw vragen die u maar kunt hebben over onze fysiopraktijk voor Brunssum.

Advies nodig?

Bel: 045 203 10 13 of

Contact