Fysiotherapie Heerlen

Heeft u last van pijn in uw lichaam als u beweegt? Of heeft u last van uw gewrichten of spieren? Deze klachten kunnen effectief worden verwijderd door fysiotherapie te nemen bij Rugcentrum parkstad. Onze fysiotherapeuten zijn deskundig wanneer het gaat over het menselijk bewegingsapparaat. Zij begeleiden u zorgvuldig naar het behalen van het gewenste resultaat. Bij veel verschillende klachten kan fysiotherapie de optimale oplossing bieden. Meer informatie over fysiotherapie in Heerlen kunt u terug vinden op onze website. Tevens kunt u ons dagelijks contacteren voor advies of afspraken.

Nek en Rug klachten

Overspanning, overbelasting, statische belasting en stress zijn belangrijke oorzaken van een hoge spierspanning in uw schouders of nek. Uw spieren worden stijf en beginnen hierdoor pijn te veroorzaken. Onze fysiotherapeut onderzoekt eerst zorgvuldig wat de pijn veroorzaakt. Hierna wordt deze d.m.v. verschillende behandelmethoden en specifieke oefeningen effectief verminderd. De behandeling vind vaak plaats in samenwerking met een chiropractor, dit bevorderd het herstel.

Schouderklachten

Schouderklachten worden voornamelijk veroorzaakt door slijmbeurs en peesontstekingen. Pijn en bewegingsbeperkingen zijn de belangrijkste symptomen van deze klachten. In eerste instantie is de pijn tijdelijk aanwezig. Echter komt deze steeds frequenter voor en zal u hierdoor dus ook vaker ten lasten komen. Onze fysiotherapeut behandelt deze klachten d.m.v frictiemassage. Dit bevorderd de doorbloeding van uw spieren en schoudergewricht en zorgt tevens dat deze soepel blijven. Buiten deze massage zijn speciale schouder oefeningen een essentieel onderdeel van uw herstel.

Knieklachten

Overbelasting en sportblessure’s zijn vaak de oorzaken van knieklachten. Kniepijn kan traplopen, hardlopen of opstaan uit bijvoorbeeld een stoel belemmeren. Onze deskundige fysiotherapeut hersteld de doorbloeding en en beweeglijkheid van de spieren rondom uw knie. Hierbij komen ook nog diverse speciale oefeningen aan bod die uw knie weer sterk en stabiel maken. De belastbaarheid van uw knie kan hierdoor weer snel toenemen.

Bent u opzoek naar een adres voor fysiotherapie in Heerlen?

Hiervoor bent u bij Rugcentrum Parkstad op de juiste plaats.
Neem vrijblijven contact met ons op. Klik hier voor contactinformatie

Voor fysiotherapie Heerlen komt u naar Rugcentrumparkstad!

De beste fysiotherapie voor Heerlen

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Heerlen? Een ervaren fysio die u kan helpen om zo snel mogelijk van uw klachten af te komen? Als u spieren of gewrichten heeft die pijn doen, en die ook pijn blijven doen, dan kan dit u behoorlijk belemmeren in uw dagelijks leven. We raden u dan ook aan om gewoon eens bij ons te kijken wat voor mogelijkheden wij u allemaal te bieden hebben. Rugcentrum Parkstad is een fysiotherapiepraktijk in Heerlen waar in drie fases wordt gewerkt aan uw herstel. We doen dit grondig en gedreven, aangezien wij graag onze patienten weer aan een pijnvrij leven helpen.

Kom eens langs voor fysiotherapie in Heerlen

Bij Rugcentrum Heerlen wordt u in drie fases van uw klachten afgeholpen. We beginnen hierbij met het opzoeken van de oorzaak van uw problemen. Vaak zit er een gewricht niet helemaal meer recht, wat zorgt dat de omliggende spieren stijf en pijnlijk worden. We zorgen ervoor dat alles weer beter gaat functioneren en bewegen, waardoor de klachten steeds minder zullen worden. Als fysiotherapiepraktijk in Heerlen hebben we de middelen om u daarna te helpen uw spieren en gewrichten sterker te maken. Hierdoor kunt u voorkomen dat de klachten weer terugkomen. We blijven dan op regelmatige basis met elkaar afspreken, zodat we als fysiotherapeut voor Heerlen kunnen bekijken of de problemen niet terugkomen.

Meer weten over fysiotherapie in Heerlen?

Het is belangrijk om uw rug, maar ook andere gewrichten zo goed mogelijk te verzorgen. Als u verkeerd beweegt, dan is het goed mogelijk dat er blijvende klachten ontstaan. Wij verhelpen niet alleen deze klachten, maar zorgen er ook voor dat u weer beter gaat bewegen. Zo zorgt u ervoor dat u pijnvrij door het leven kunt. We geven u daarbij graag een zetje in de rug!

Lees meer

Advies nodig?

Bel: 045 203 10 13 of

Contact