Chiropractor Brunssum

Rugcentrum Parkstad: uw ervaren chiropractor in Brunssum

Iedereen kan ermee te maken krijgen: specifieke lichamelijke klachten die de mobiliteit beperken. Velen denken dat deze klachten enkel voorkomen bij mensen met een wat hogere leeftijd, maar in feite kan iedereen te maken krijgen met een blessure, een pijnklacht of een zwakke plek in het lichaam.

Het vervelende van een verminderde mobiliteit, is het feit dat u hierdoor echt beperkingen ervaart in het dagelijks leven. Misschien kunt u bepaalde hobby’s niet meer uitvoeren, moet u stoppen met uw favoriete sport of ervaart u gewoon dat de dagelijkse klussen in huis niet meer zo gemakkelijk zijn om te volbrengen. Merkt u ook dat u dagelijks last heeft van uw verminderde mobiliteit en wilt u hier iets aan doen? Breng dan een bezoek aan Rugcentrum Parkstad: uw ervaren, professionele en betrouwbare chiropractor in Brunssum.

Rugcentrum Parkstad: voor diverse lichamelijke klachten

Een chiropractor in Brunssum kan u ondersteunen in het verminderen of volledig verhelpen van diverse lichamelijke problemen. Enkele klachten die onze professionele chiropractors kunnen verminderen of laten verdwijnen, zijn de volgende:

  • Hoofdpijn en/of migraine.
  • Nek- en schouderklachten.
  • Een hernia, zowel in de nek als in de rug of op beide locaties.
  • Artrose.
  • Een tennisarm.
  • Een golfarm.

 

Let op: bovenstaande klachten zijn niet de enige klachten die wij kunnen behandelen. Omdat Rugcentrum Parkstad nauw samenwerkt met andere medische disciplines, kunnen wij vele verschillende lichamelijke problemen aanpakken. Kunnen onze chiropractors dit niet alleen, dan werken zij namelijk effectief samen met specialisten als fysiotherapeuten om uw lichamelijke gezondheid echt te verbeteren.

Heeft u te maken met een specifieke klacht en vraagt u zich af of u deze klacht door een chiropractor in Brunssum kunt laten behandelen? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag door persoonlijk advies te geven.

Altijd een persoonlijke behandeling voor het beste resultaat

Sommige behandelcentra hanteren altijd hetzelfde behandelplan, maar wij zijn van mening dat dit niet goed werkt. Uw lichamelijke klachten hebben een eigen oorzaak, uiten zich op een unieke manier en zijn bijvoorbeeld heel anders dan de klachten van uw buurman. Zelfs als u hetzelfde lichamelijke probleem heeft als uw buurman, is een individuele behandeling gewenst. Krijgt u een individuele behandeling, dan worden uw lichamelijke problemen zo snel mogelijk opgelost.

Om ervoor te zorgen dat iedere patiënt een individuele behandeling kan krijgen, voeren wij eerst een intakegesprek om meer inzicht te krijgen in uw klachten. U vertelt ons waar u last van heeft, hoe lang u hier al last van heeft en of u de oorzaak van uw klacht of klachten kent. Na het intakegesprek, hebben wij al een bepaald beeld van uw klachten. Dit beeld versterken wij door een lichamelijk onderzoek uit te voeren, waarbij onder andere naar het functioneren van uw spieren en gewrichten wordt gekeken.

Na het intakegesprek en onderzoek met uw chiropractor in Brunssum, stellen wij onze conclusies. Deze conclusies worden aan u voorgelegd, zodat u hier op- of aanmerkingen op kunt geven. Samen met onze conclusies, presenteren wij u ook een individueel behandelplan. Dit behandelplan wordt niet alleen afgestemd op uw klachten en de ernst van uw klachten, maar ook op de oorzaak van uw klachten. Bent u akkoord met het behandelplan, dan starten we direct met de behandeling van uw chiropractor in Brunssum.

Uw behandeling kan enkel uitgevoerd worden door een chiropractor in Brunssum, maar het kan ook voorkomen dat wij een fysiotherapeut raadplegen voor een samenwerking. In dit geval wordt u niet alleen door een van onze chiropractors behandeld, maar krijgt u ook ondersteuning van een fysiotherapeut.

Opzoek naar een adres voor chiropractie?

Hiervoor bent u bij Rugcentrum Parkstad op de juiste plaats.
Neem vrijblijven contact met ons op. Klik hier voor contactinformatie

Uw chiropractor nabij Brunssum is Rugcentrum Parkstad

Advies nodig?

Bel: 045 203 10 13 of

Contact