Chiropractor Landgraaf

Een ervaren chiropractor in Landgraaf

Ondervind u lichamelijke klachten die het voor u moeilijk maken om eenvoudige bewegingen uit te voeren met uw rug? Neem dan snel contact op met Rugcentrum Parkstad. Al onze chiropractors zijn gespecialiseerd in het verhelpen van diverse rug gerelateerde klachten. Om u tijdens uw behandeling te voorzien van verschillende medische disciplines werken onze chiropractors nauw samen met de fysiotherapeuten. Wij kunnen hierdoor een combinatieconsult aanbieden, dit heeft diverse voordelen m.b.t. uw behandeling. Meer informatie over onze behandelingen en ons team van therapeuten vind u terug op onze website, neem dus snel een kijkje! Neem gemakkelijk contact met ons op.

Het intakegesprek

De eerste stap die genomen, voordat u met uw behandeling begint,is een uitgebreid gesprek met zowel onze chiropractor als fysiotherapeut. In dit gesprek zullen zij o.a. vragen stellen over gebeurtenissen in het verleden, speciale klachten die eventueel hebt en uw algehele fysieke toestand. Als u in het verleden klachten hebt ervaart en u hier eventueel beeldmateriaal van hebt, in de vorm van CT-MRI scans, dan is het raadzaam deze mee te nemen naar dit gesprek. Uw chiropractor heeft grote voordelen hieraan. Bekijk onze volledige werkwijze.

Het lichamelijke onderzoek

Als het intake gesprek met goed gevolg doorlopen is, dan wordt u uitgenodigd om deel te nemen aan een lichamelijk onderzoek. In dit onderzoek wordt voornamelijk gekeken naar uw bewegelijkheid. Mocht echter blijken dat u niet geschikt bent voor een behandeling van Rugcentrum Parkstad, dan zult u worden doorverwezen naar uw huisarts. Deze begeleidt u verder in een mogelijk behandelingsplan.

Enkele klachten die verholpen kunnen worden door onze chiropractor in Landgraaf:

  • Schouderklachten
  • Migraine
  • Klachten in uw lage rug
  • Hernia’s
  • Artrose/slijtage
  • Tennis-en/of golf armen
  • Zwangerschap
  • Klachten aan uw nek

 

Echter zijn dit slechts enkele voorbeelden van klachten die verholpen kunnen worden door onze chiropractor. Een compleet overzicht kunt u terug vinden op onze website. Tevens staan onze medewerkers dagelijks klaar om u te voorzien van advies op maat.

Opzoek naar een chiropractor in Landgraaf?

Hiervoor bent u bij Rugcentrum Parkstad op de juiste plaats.
Neem vrijblijven contact met ons op. Klik hier voor contactinformatie

Een gespecialiseerde chiropractor in Landgraaf vind u bij Rugcentrum Parkstad!

Advies nodig?

Bel: 045 203 10 13 of

Contact