Last van lage rugpijn?

Lage rugpijn

Heeft u last van lage rugpijn? Neem dan snel contact op met Rugcentrum Parkstad. Onze gespecialiseerde chiropractors en fysiotherapeuten helpen u d.m.v. een uitgebreid behandelingsprogramma effectief van uw klachten af. De procedure begint met een uitgebreid intake gesprek, hierin worden al uw klachten en fysieke toestand besproken. Hieraan volgt een zorgvuldig lichamelijk onderzoek, hierin worden verschillende bewegingen waarmee u klachten hebt onderzocht. De resultaten van deze onderzoeken worden na afloop samen met u besproken. Afgeleid van de resultaten wordt een behandelingsplan op maat voor u gemaakt. Mocht het echter zo zijn dat wij u bij Rugcentrum Parkstad niet kunnen behandelen, dan wordt u doorverwezen naar u huisarts.

Contacteer ons gemakkelijk en snel.

De behandeling

De behandeling die wij verrichten is voornamelijk erop gericht om uw spieren in uw lage rug en buik te versterken. Ter beschikking hebben wij een uitgebreid en uniek revalidatie-circuit. Deze is speciaal ontwikkelt om de spiergroep in uw rug en buik te versterken. U krijgt bij de behandeling ook advies over uw houding tijdens uw dagelijkse activiteiten. Kortom u leert te leven met uw rug. Informatie over onze werkwijze.

Uw persoonlijke coach

De fysiotherapeut is bij deze behandeling vooral een coach. Hij helpt u tijdens het revalidatie proces met het weer oppakken van activiteiten die u in het verleden regelmatig uitvoerde. Ook wordt u geadviseerd hoe u het beste kunt omgaan met eventuele herhaling van deze klachten, hoe u het beste kunt zitten, en welke bewegingen wel goed gaan.

Wanneer kunt u terecht bij Rugcentrum Parkstad?

Rugcentrum Parkstad is gespecialiseerd in het behandelen van diverse klachten, van lage rugpijn tot behandelingen tijdens zwangerschap. Hieronder volgen enkele voorbeelden:

  • Knieklachten
  • Migraine/hoofdpijn
  • Schouder klachten
  • Artose/slijtage
  • Lage rugpijn
  • Hernia’s
  • Golf en tennis armen
  • Nek klachten

Neem vrijblijvend contact met ons op

Hiervoor bent u bij Rugcentrum Parkstad op de juiste plaats.
Neem vrijblijven contact met ons op. Klik hier voor contactinformatie

Advies nodig?

Bel: 045 203 10 13 of

Contact