Fysiotherapeut Landgraaf

Een ervaren fysiotherapeut in Landgraaf

Heeft u lichamelijke klachten die invloed hebben op uw bewegingen? Voor deze en nog vele andere klachten kunt u terecht bij Rugcentrumparkstad. Onze fysiotherapeut focust zich voornamelijk op rugklachten. Tevens zal hij u gedurende de gehele behandeling “coachen”. Om tot een duurzaam herstel te komen werken onze fysiotherapeuten vaker samen met chiropractors. Bent u opzoek naar meer informatie, of wilt u nader kennis maken met onze fysiotherapeut in Landgraaf? Neem dan snel contact met ons op of neem een bezoekje aan onze website.

Uw behandelingsplan op maat

Er wordt veel geïnvesteerd in tijd en onderzoek om tot het beste behandelingsplan te komen. Vaker wordt er gekeken of een combinatieconsult voor u de optimale uitkomst biedt, mocht dit zo zijn dan zult u zowel door onze fysiotherapeut als chiropractor behandelt worden. Om een beter beeld te krijgen van uw lichamelijke klachten zullen zij een uitgebreid “intake gesprek” met u voeren, hierin zullen alle klachten zorgvuldig besproken worden. De volgende stap in het proces is een bewegingsonderzoek, hierin worden diverse bewegingen onderzocht. De resultaten van deze onderzoeken zullen achteraf met u besproken worden.

Behandelingen

Rugcentrumparkstad heeft diverse training apparatuur ter beschikking. Op onze geavanceerde apparatuur zult u diverse oefeningen uitvoeren om het herstel van uw klachten te versnellen. Ook kent rugcentrumparkstad diverse behandelingen, hieronder volgen enkele voorbeelden van behandelingen die onze fysiotherapeut in Landgraaf op regelmatige basis uitvoert.

Masseren en frictioneren

Wanneer u last heeft van verhardingen in uw spieren dan wordt frictiemassage toegepast. Bij deze techniek wordt constante druk uitgevoerd met de duimen op de plek waar de verharding zit. Tevens wordt deze behandeling ook gebruikt bij klachten die ontstaan bij pezen en banden. Wanneer het toegepast wordt op pezen en banden kunt wel enige lichte pijn ervaren.

Cupping behandeling

De cupping behandeling kan voor diverse klachten geschikt zijn. Als uw spieren niet veel beweging of vaak in dezelfde positie verkeren, dan kunt u last krijgen van verkortingen van uw spieren of verdikking hiervan. Dit heeft als oorzaak dat de bloedsdoorstroming belemmert word en uiteindelijk zorgt voor afvalstoffen in uw spieren waardoor deze klachten kunnen ontstaan. Cupping dwingt uw bloed door de ophoping heen, hieraan zijn echter wel enige bloeduitstortingen verbonden. Voor een totaal herstel is het echter wel zo dat u ook massage’s nodig heeft.

Opzoek naar een fysiotherapeut in Landgraaf?

Hiervoor bent u bij Rugcentrum Parkstad op de juiste plaats.
Neem vrijblijven contact met ons op. Klik hier voor contactinformatie

Voor een deskundige fysiotherapeut Landgraaf komt u naar rugcentrumparkstad!

Advies nodig?

Bel: 045 203 10 13 of

Contact