Team Rugcentrum Parkstad

Lucas de Santy

Lucas de Santy Msc DC

Chiropractor Lucas de Santy is geboren en getogen in Heerlen. Na zijn middelbare schoolperiode studeerde hij in Engeland aan het Anglo European College of Chiropractic, onderdeel van de Bournemouth University, waar hij zijn studie in 2007 met een eervolle vermelding heeft afgerond. Vervolgens deed hij in verschillende klinieken ervaring op om zich zo breed mogelijk verder te kunnen ontwikkelen binnen zijn vakgebied.

Marc Lucassen

Marc Lucassen

Mijn naam is Marc Lucassen, ben geboren in Maastricht en opgegroeid in het Limburgse dorpje Ulestraten. In 2007 heb ik mijn diploma fysiotherapie behaald, waarna ik 5 jaar in een particuliere praktijk heb gewerkt. In deze periode kwam ik in aanraking met chiropractie en stond ik versteld van de overweldigende resultaten.

In 2012 zetten mijn vriendin en ik daarom de stap om voor 4 jaar te verhuizen naar Bournemouth, Engeland waar ik chiropractie zou gaan studeren aan de Anglo-European College of Chiropractic. Tijdens de 2 jaar durende eindstage heb ik veel ervaring opgedaan met het behandelen van patiënten van alle leeftijden. In de zomer van 2016 behaalde ik het diploma Master of Science of Chiropractic, waarna ik samen met mijn vriendin en inmiddels ook een dochter weer terugverhuisde naar het mooie Limburg.

“Door mijn werkervaring als fysiotherapeut en mijn up-to-date kennis en vaardigheden als chiropractor streef ik naar het bereiken van een optimale gezondheid voor elke patiënt.”

Rick Giesberts

Mijn naam is Rick Giesberts, 27 jaar en geboren en getogen in Blerick. Na mijn studie fysiotherapie in Heerlen, en de studie Chiropractie in Bournemouth Engeland ben ik nu super enthousiast om te gaan starten als Chiropractor, en het team in Heerlen te komen versterken!
“Weej zeen os beej Rugcentrum Parkstad”

Marc Klinkenberg

Marc Klinkenberg

Marc Klinkenberg is fysiotherapeut binnen Rugcentrum Parkstad. Hij is in 1997 afgestudeerd en heeft sindsdien veel ervaring opgedaan met fysiotherapeutische behandelingen zoals (actieve) revalidatie, groepsbehandeling en begeleiding, oncologie, medische trainings therapie, gedragsveranderingsprogramma’s, McKenzie en medical taping. Binnen Rugcentrum Parkstad is hij verantwoordelijk voor uw fysiotherapeutische behandeling, actieve revalidatie, preventie en begeleiding naar een gezonde leefstijl.

Anick

Anick Gijsbers

Anick Gijsbers is opgegroeid in Heerlen. In 2010 is ze afgestudeerd als fysiotherapeut op de Hogeschool Zuyd in Heerlen waarbij ze haar laatste stageperiode doorbracht in Zuid-Afrika in het Steve Biko Academical Hospital. De eerste paar jaar heeft ze gewerkt als fysiotherapeut in een particuliere praktijk; hier ze ervaring heeft opgedaan met het behandelen van diverse pathologieen m.n. multiproblematiek, orthopedische- en neurologische aandoeningen. Daarbij heeft ze meerdere cursussen gevolg o.a. Dry Needling en Medical Taping. De laatste 1,5 jaar is ze werkzaam geweest als bewegingstherapeute bij een poliklinisch revalidatiecentrum.

Jetse Simons

Jetse Simons

Jetse Simons is fysiotherapeut bij Rugcentrum Parkstad en is in 2015 afgestudeerd aan de Hogeschool Zuyd in Heerlen. Als Therapeut geloof ik in de totale mens. Ik probeer nooit alleen het symptoom te behandelen, maar ik vind het een uitdaging om samen met de cliënt naar mogelijke oorzaken te zoeken. Persoonlijk contact met de cliënt staat bij mij hoog in het vaandel dit komt de therapie alleen maar ten goede. Een aantal pijlers die ik erg belangrijk vind: actieve levensstijl, gezonde voeding, gezond bioritme en stress educatie. Specialisaties: mulligan concept, A,B en C, medical taping concept, sportspecificatie revalidatie (voetbal), schouder revalidatie, KPNI, Osteopathie i.o. Vanaf juni 2015 is hij met veel plezier en enthousiasme werkzaam bij Rugcentrum Parkstad.

Ralf

Ralf Baggen

Ralf Baggen, Osteopaat D.O. is aangesloten bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO) en alle zorgverzekeraars Nederland, Duitsland en België.

Na zijn studie fysiotherapie is Ralf verder gaan studeren voor Osteopatie.

Ralf is werkzaam bij Rugcentrum Parkstad iedere dinsdag.

Ralf Klinkers

Ralf Klinkers

Ralf Klinkers is fysiotherapeut bij Rugcentum Parkstad. Ralf is 32 jaar oud en woont samen met zijn gezin in Geleen. In 2016 is hij afgestudeerd aan de Hogeschool Thim van de Laan in Nieuwegein. Naast fysiotherapie heeft hij 15 jaar ervaring in de sportwereld en persoonlijke begeleiding. Vanaf september 2017 is hij met veel plezier en enthousiasme werkzaam bij Rugcentrum Parkstad.

Sari

Sari de Santy-Politiek

Sari de Santy-Politiek is office Manager bij Rugcentrum Parkstad en is samen met haar collega secretaresses het eerste aanspreekpunt binnen de praktijk. Met een afgeronde studie toerisme is zij de wereld rond gevlogen als stewardess. Na een aantal leuke jobs in het toerisme en de detailhandel is zij nu op haar plaats bij Rugcentrum Parkstad. Naast de front en de back-office werkzaamheden begeeft zij zich graag onder de mensen en probeert op haar manier iedereen een warm welkom te geven.

Minke Balt

Minke Balt

Mijn naam is Minke Balt en ik ben geboren in Heerlen, waar ik nog steeds woonachtig ben. Samen met mijn man, zijn we de trotse ouders van dochter Imme en zoon Otte.

Sinds 2016 ben ik werkzaam als secretaresse bij Rugcentrum Parkstad in Heerlen. Nieuw voor mij in dit multidisciplinair centrum is, de nauwe samenwerking tussen de chiropractor en de fysiotherapeut. De meerwaarde hiervan is, dat de klachten vanuit meerdere invalshoeken worden bekeken. Wat natuurlijk een sneller en beter herstel oplevert!

*Werken in dit team voelt als een warm bad, TOP team!

Naast mijn werk vind ik het heerlijk, om op vrijdagavond te volleyballen met de “volleybalmutsen” recreanten team van VCH, daarnaast ren en fiets ik.

Ik hoop dat wij u kunnen helpen met uw klachten en ontmoet u dan ook graag in onze praktijk.

Advies nodig?

Bel: 045 203 10 13 of

Contact