Chiropractor Vaals

Mobiliteitsproblemen? Bezoek een chiropractor nabij Vaals

Iedereen kan ermee te maken krijgen: mobiliteitsproblemen. Heeft u te maken met mobiliteitsproblemen, dan kunt u minder goed bewegen door een of meerdere lichamelijke klachten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zwakke rug, waardoor u niet meer goed kunt lopen en tillen.

Mobiliteitsproblemen kunnen erg vervelend zijn. Niet alleen omdat de klachten pijnlijk zijn, maar ook omdat u flink beperkt kunt worden door een verminderde mobiliteit. Kunt u bepaalde dingen niet meer doen door uw lichamelijke problemen, dan is het tijd om actie te ondernemen.

Mobiliteitsproblemen verhelpen met een chiropractor in Vaals

Een chiropractor is gespecialiseerd in het verminderen of volledig verhelpen van problemen met de mobiliteit. Heeft u last van uw rug en bent u hierdoor minder beweeglijk, dan kan de chiropractor dit probleem verminderen of verhelpen. Heeft u last van andere klachten die uw mobiliteit beperken, dan kunt u ook een bezoek brengen aan de chiropractor in Vaals. De professional kijkt naar uw persoonlijke situatie, achterhaalt waar de klachten vandaan komen en probeert de oorzaak van de klachten weg te nemen. Dit betekent dat de chiropractor in Vaals niet bezig is met het bestrijden van de symptomen alleen, maar een lichamelijk probleem echt op kan lossen.

Soms is het nodig om meer medische professionals bij uw behandeling te betrekken. Gaat u naar een chiropractor in Vaals bij Rugcentrum Parkstad, dan is dit absoluut geen probleem. In het rugcentrum zijn ook andere medische specialisten aanwezig, die allemaal met elkaar samenwerken om u optimaal te kunnen ondersteunen. Heeft u meerdere medische disciplines nodig om uw probleem op te lossen, dan is dit geen probleem.

Een individuele behandeling op basis van een uitgebreid onderzoek

Veel mensen denken dat alle soorten mobiliteitsproblemen hetzelfde zijn. Toch is dit zeker niet waar, want ieder probleem heeft weer een andere oorzaak, een andere ernst en een andere uiting in de vorm van klachten. Om ervoor te zorgen dat uw klachten echt goed aangepakt worden, krijgt u bij onze chiropractor in Vaals nooit een standaard behandeling. Op basis van uw problematiek wordt er een individuele behandeling voor u opgesteld, die voor honderd procent bij u past en waar u ook helemaal achter moet staan.

Om u een individuele behandeling te kunnen geven, gaan we nooit zomaar aan de slag als u bij Rugcentrum Parkstad langskomt. Zo wordt er eerst een uitgebreid intakegesprek gevoerd, waarbij u onder andere kunt aangeven waar u last van heeft, hoe lang u hier al last van heeft en wat u al heeft geprobeerd om uw klachten te laten verdwijnen. Na de intake hebben we al meer inzicht in uw klachten, maar nog niet voldoende inzicht om een individuele behandeling te starten. Daarom volgt er eerst nog een uitgebreid lichamelijk onderzoek, waarbij uw lichamelijke gezondheid volledig onder de loep wordt genomen. Pas als dit lichamelijke onderzoek helemaal uitgevoerd is, kunnen we een behandeling met u bespreken. Bent u akkoord met de behandeling die wij u voorleggen, dan wordt de behandeling zo snel mogelijk gestart.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze behandelingen, onze specialisten of onze werkwijze? Neem dan contact met ons op en wij kunnen al uw vragen beantwoorden. Ook als u zich afvraagt of u met uw klachten naar ons rugcentrum kunt komen, kunt u contact met ons opnemen. Wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek met een professionele en ervaren chiropractor in Vaals, dan kunt u telefonisch een afspraak inplannen. Op de website leest u precies wat u van uw eerste intakegesprek kunt verwachten en wat u moet meenemen.

Opzoek naar een adres voor chiropractie?

Hiervoor bent u bij Rugcentrum Parkstad op de juiste plaats.
Neem vrijblijven contact met ons op. Klik hier voor contactinformatie

Uw chiropractor nabij Vaals is Rugcentrum Parkstad

Advies nodig?

Bel: 045 203 10 13 of

Contact