Chiropractor Sittard

Rugcentrum Parkstad, uw chiropractor in de omgeving van Sittard

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd chiropractor in de regio Sittard? Kom hiervoor snel naar Rugcentrum Parkstad! Onze gekwalificeerde chiropractors helpen u bij het snel en effectief  verhelpen van uw klachten. Zij werken hierbij nou samen met fysiotherapeuten en osteopaten in de praktijk voor een optimale behandeling.

Doeltreffende werkwijze

Fysieke klachten hebben vaak behoefte aan een breed scala aan oefeningen en behandelingen. De behandeling door Rugcentrum Parkstad is er op gericht om u zo snel mogelijk te laten herstellen. Alle bij Rugcentrum Parkstad vertegenwoordigde medische disciplines werken daarom nauw samen. U krijgt advies en behandelingen van onze fysiotherapeuten en chiropractors. Bekijk de complete werkwijze.

Het intakegesprek

Het intakegesprek is essentieel voor het opstellen van uw uiteindelijke behandelingsplan. Wij behandelen uw persoonlijke klachten, algehele fysieke toestand en gebeurtenissen in het verleden en stellen aan de hand hiervan een persoonlijk behandelplan op. Indien tijdens het intakegesprek blijkt dat een behandeling niet mogelijk is, dan wordt u doorverwezen aan uw huisarts.

Het fysieke onderzoek

Na het intakegesprek volgt een fysiek onderzoek. Tijdens dit onderzoek bekijkt onze specialist de beweeglijkheid van uw spieren en gewrichten. De resultaten van zowel het intake gesprek en het fysieke onderzoek worden samen met u besproken. Hiervan afgeleid zal het behandelingsplan worden opgesteld.

Diverse klachten die door chiropractie in Sittard kunnen worden verholpen:

  • Hoofdpijn-en/of migraine
  • Nek en schouder klachten
  • Hernia
  • Artrose/slijtage
  • Tennis arm en golf arm

 

Dit zijn echter maar enkele klachten die wij kunnen behandelen. Het gehele overzicht kunt u hier terugvinden. Uiteraard kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail om advies vragen, wij staan dagelijks voor u klaar met helder advies op maat.

Opzoek naar een adres voor chiropractie in Sittard?

Hiervoor bent u bij Rugcentrum Parkstad op de juiste plaats.
Neem vrijblijven contact met ons op. Klik hier voor contactinformatie

Uw specialist voor chiropractie in Sittard is Rugcentrum Parkstad

Advies nodig?

Bel: 045 203 10 13 of

Contact