Chiropractor Nuth

Op zoek naar een chiropractor in Nuth? Kom langs bij Rugcentrum Parkstad

Als u beperkingen ervaart in de beweeglijkheid, is dit erg vervelend. Niet alleen omdat u hierdoor te maken kunt krijgen met vervelende pijnklachten, maar ook omdat u door mobiliteitsproblemen bepaalde activiteiten niet meer uit kunt voeren. Denk hierbij aan bepaalde sporten die u leuk vindt om te doen, maar ook aan eenvoudige dingen als het oplopen van de trap of het dragen van de boodschappen. Heeft u te maken met bepaalde lichamelijke klachten en wilt u de invloed van deze klachten op uw dagelijkse leven verminderen of helemaal laten verdwijnen? Kom dan naar Rugcentrum Parkstad: uw professionele chiropractor in Nuth.

Rugcentrum Parkstad: een korte kennismaking

Rugcentrum Parkstad is de naam van een professionele chiropractiepraktijk in Heerlen. Woont u in Nuth, dan kunt u onze praktijk eenvoudig bereiken om uw mobiliteitsproblemen op te laten lossen. Wij werken alleen met gekwalificeerde chiropractors die allemaal hetzelfde doel nastreven: het zo snel en effectief mogelijk verhelpen van uw vervelende pijnklachten, om u weer een fijner leven te geven. Om uw klachten snel en effectief te laten verdwijnen, werken wij tevens met fysiotherapeuten. Door deze samenwerking kunnen wij uw klachten breed aanpakken, zodat eventuele achterliggende problemen ook verholpen kunnen worden en u zich echt beter voelt.

Lichamelijke problemen worden vaak veroorzaakt door meerdere achterliggende oorzaken. Heeft u een bepaald mobiliteitsprobleem, dan zit hier vaak meer achter dan slechts een enkele oorzaak. Om uw pijnklachten effectief op te lossen, bieden wij altijd een brede behandeling met meerdere behandelmethoden aan. Door samen te werken met meerdere medische disciplines, bieden wij u een complete, gevarieerde en zo effectief mogelijke behandeling voor de vervelende klachten die u ervaart.

Een persoonlijke intake voor een persoonlijke behandeling

De behandelplannen die wij gebruiken om onze patiënten te helpen, worden altijd per persoon opgesteld. U heeft last van andere klachten dan uw buurvrouw en daarom is het belangrijk om u een andere behandeling te geven dan uw buurvrouw krijgt. Bij iedere patiënt kijken we daarom naar het complete plaatje bij het opstellen van een behandelplan, zodat u nooit een standaard behandeling krijgt die slechts voor een klein deel helpt in de genezing van uw lichamelijke probleem.

Om u een persoonlijke behandeling te kunnen geven, plannen wij altijd een persoonlijk intakegesprek met u in. U geeft aan wat uw klachten zijn, hoe lang u hier al last van heeft en wanneer u klachten zich het meest openbaren. Na het horen van uw verhaal, wordt er een uitgebreid fysiek onderzoek uitgevoerd om de beweeglijkheid van uw spieren en gewrichten te achterhalen. Op basis van uw persoonlijke verhaal en het fysieke onderzoek van uw lichaam, stellen wij een behandelplan op. Pas als u akkoord bent met dit plan, start de behandeling bij uw eigen chiropractor in Nuth. Is er geen behandeling mogelijk voor uw lichamelijke probleem? Dan verwijzen wij u altijd door naar een huisarts, zodat u nooit zonder enige professionele en nuttige hulp naar huis wordt gestuurd.

Op zoek naar een ervaren chiropractor in Nuth? Neem contact met ons op

Heeft u al tijden te maken met vervelende lichamelijke klachten en merkt u dat u hierdoor niet lekker in uw vel zit? Blijf hier dan niet mee rondlopen, maar bezoek een chiropractor om uw problemen voor eens en voor altijd op te lossen. Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken voor een intakegesprek en fysiek onderzoek. Heeft u nog vragen over onze praktijk of over onze werkwijze? Neem dan ook zeker contact met ons op, want wij beantwoorden uw vragen graag.

Opzoek naar een adres voor chiropractie?

Hiervoor bent u bij Rugcentrum Parkstad op de juiste plaats.
Neem vrijblijven contact met ons op. Klik hier voor contactinformatie

Uw chiropractor nabij Nuth is Rugcentrum Parkstad

Advies nodig?

Bel: 045 203 10 13 of

Contact