Chiropractor Kerkrade

Een gespecialiseerde chiropractor in Kerkrade

Heeft u last van lichamelijke klachten die verholpen kunnen worden door een chiropractor? Neem dan snel contact op met Rugcentrum Parkstad. Onze chiropractors zijn met name gespecialiseerd in rugklachten. Om uw behandeling van meerde medische disciplines te voorzien werken onze chiropractors nauw samen met onze fysiotherapeuten. Hierdoor kunnen wij u een breed scala aan behandelingen aanbieden, dit bevordert uw herstel aanzienlijk. Meer informatie over onze behandelingen en onze therapeuten vind u terug op onze website. Neem vrijblijvend contact op.

Het intakegesprek

Het eerste wat gebeurt als u zich bij ons meld is een uitgebreid intake gesprek. In dit uitgebreid gesprek zullen onze therapeuten u ondervragen over o.a. uw algehele fysieke toestand en eventuele speciale klachten. Omdat dit gesprek grote invloed heeft op het opstellen van uw behandelingsplan zullen zowel de fysiotherapeut als de chiropractor aanwezig zijn. Ook zullen eventuele voorvallen in het verleden besproken worden. Als u hier beeldmateriaal van heeft dan kan dit grote voordelen hebben voor de chiropractor.

Het lichamelijke onderzoek

De volgende stap die ondernomen wordt is een lichamelijk onderzoek. In het lichamelijke onderzoek worden voornamelijk uw bewegingen onderzocht op eventuele klachten. Mocht het echter zo zijn dat onze chiropractor u niet verder kan helpen in de behandeling, dan wordt u doorverwezen naar uw huisarts. Deze zal u verder begeleiden in een eventuele behandeling.

Enkele voorbeelden van klachten die verholpen kunnen worden door onze chiropractor in Kerkrade:

  • Schouderklachten
  • Migraine
  • Klachten in uw lage rug
  • Hernia’s
  • Artrose/slijtage
  • Tennis-en/of golf armen
  • Zwangerschap
  • Klachten aan uw nek

 

Dit zijn echter maar enkele voorbeelden van klachten. Een compleet overzicht van klachten kunt u terug vinden op onze website. Wilt u nader kennis maken met onze chiropractor? Aarzel dan niet maar neem snel contact op met Rugcentrum Parkstad. Volledige lijst met klachten.

Opzoek naar een chiropractor in Kerkrade

Hiervoor bent u bij Rugcentrum Parkstad op de juiste plaats.
Neem vrijblijven contact met ons op. Klik hier voor contactinformatie

Een gespecialiseerde chiropractor in Kerkrade vind u bij Rugcentrum Parkstad

 

Bent u op zoek naar een gekwalificeerd chiropractor in Kerkrade en omgeving?

Voor een professionele chiropractie praktijk in Kerkrade en omstreken bent u bij Rugcentrum Parkcentrum aan het juiste adres. Wij begrijpen dat klachten waar dan ook in uw lichaam ontzettend vervelend zijn. We kiezen daarom voor een behandeling waarmee de klachten snel en effectief zullen verdwijnen. Voor een breed scala aan klachten kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan onder meer hoofdpijn, migraine, hernia, schouderklachten of pijn laag in uw rug. Bij veel lichamelijke klachten is een brede aanpak de beste oplossing. Daarom werkt bij ons de chiropractor nauw samen met de fysiotherapeut.

Werkwijze chiropractie Kerkrade

Komt u voor een eerste afspraak naar onze chiropractor in Kerkrade en omstreken, dan krijgt u eerst een intake. Dit is een belangrijk onderdeel van het eerste consult. We proberen tijdens een uitgebreid vraaggesprek het probleem helder te krijgen. In de meeste gevallen nemen zowel de chiropractor als de fysiotherapeut een intake bij u af. Alles is er bij ons op gericht om u zo snel mogelijk van uw klachten af te helpen. De vragen die gesteld worden en de antwoorden die u geeft, leiden uiteindelijk tot een diagnose. Na de intake volgt er een uitgebreid lichamelijk onderzoek. Stellen onze therapeuten vast dat u niet door ons geholpen kunt worden, dan verwijzen zij u door naar de huisarts. In de meeste gevallen kunnen wij echter, na het stellen van de diagnose, samen met u een behandelplan opstellen.

Neem contact op met chiropractie praktijk Kerkrade en omstreken

Wilt u gebruik maken van onze gekwalificeerde chiropractie in Kerkrade en omgeving? Kijk dan op onze website voor verdere informatie. Voor het maken van een eerste afspraak of voor advies over uw klachten kunt u ons bellen of mailen. Op de site vindt u ook een formulier dat u kunt invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Dankzij onze ruime openingstijden lukt het vast en zeker om op korte termijn een afspraak met u in te plannen.

Lees meer

 

Advies nodig?

Bel: 045 203 10 13 of

Contact