Chiropractor Kerkrade

Een gespecialiseerde chiropractor in Kerkrade

Heeft u last van lichamelijke klachten die verholpen kunnen worden door een chiropractor? Neem dan snel contact op met Rugcentrum Parkstad. Onze chiropractors zijn met name gespecialiseerd in rugklachten. Om uw behandeling van meerde medische disciplines te voorzien werken onze chiropractors nauw samen met onze fysiotherapeuten. Hierdoor kunnen wij u een breed scala aan behandelingen aanbieden, dit bevordert uw herstel aanzienlijk. Meer informatie over onze behandelingen en onze therapeuten vind u terug op onze website. Neem vrijblijvend contact op.

Het intakegesprek

Het eerste wat gebeurt als u zich bij ons meld is een uitgebreid intake gesprek. In dit uitgebreid gesprek zullen onze therapeuten u ondervragen over o.a. uw algehele fysieke toestand en eventuele speciale klachten. Omdat dit gesprek grote invloed heeft op het opstellen van uw behandelingsplan zullen zowel de fysiotherapeut als de chiropractor aanwezig zijn. Ook zullen eventuele voorvallen in het verleden besproken worden. Als u hier beeldmateriaal van heeft dan kan dit grote voordelen hebben voor de chiropractor.

Het lichamelijke onderzoek

De volgende stap die ondernomen wordt is een lichamelijk onderzoek. In het lichamelijke onderzoek worden voornamelijk uw bewegingen onderzocht op eventuele klachten. Mocht het echter zo zijn dat onze chiropractor u niet verder kan helpen in de behandeling, dan wordt u doorverwezen naar uw huisarts. Deze zal u verder begeleiden in een eventuele behandeling.

Enkele voorbeelden van klachten die verholpen kunnen worden door onze chiropractor in Kerkrade:

  • Schouderklachten
  • Migraine
  • Klachten in uw lage rug
  • Hernia’s
  • Artrose/slijtage
  • Tennis-en/of golf armen
  • Zwangerschap
  • Klachten aan uw nek

 

Dit zijn echter maar enkele voorbeelden van klachten. Een compleet overzicht van klachten kunt u terug vinden op onze website. Wilt u nader kennis maken met onze chiropractor? Aarzel dan niet maar neem snel contact op met Rugcentrum Parkstad. Volledige lijst met klachten.

Opzoek naar een chiropractor in Kerkrade

Hiervoor bent u bij Rugcentrum Parkstad op de juiste plaats.
Neem vrijblijven contact met ons op. Klik hier voor contactinformatie

Een gespecialiseerde chiropractor in Kerkrade vind u bij Rugcentrum Parkstad

Advies nodig?

Bel: 045 203 10 13 of

Contact