Chiropractor Gulpen

Lichamelijke klachten? Maak een afspraak met een chiropractor in Gulpen

Veel mensen die te maken hebben met specifieke lichamelijke klachten of een verminderde mobiliteit, nemen hier simpelweg genoegen mee. Dit komt omdat zij denken dat er niets te doen is aan hun lichamelijke problemen, maar ook omdat veel mensen denken dat lichamelijke problemen en een verminderde mobiliteit onvermijdelijk zijn in het ouderdomsproces. Loopt u op dit moment ook rond met specifieke lichamelijke klachten en gaat uw levenskwaliteit hierdoor flink achteruit? Dan hoef u hier geen genoegen mee te nemen. Bezoekt u een chiropractor in Gulpen, dan kunt u uw lichamelijke probleem namelijk voor eens en voor altijd laten verdwijnen.

Rugcentrum Parkstad: uw ervaren en professionele chiropractor in Gulpen

Rugcentrum Parkstad is al jaren gespecialiseerd in het behandelen van verschillende soorten lichamelijke klachten. Ook als u al jaren met klachten rondloopt en van alles hebt geprobeerd om uw klachten te laten verdwijnen, kunnen wij u ondersteunen uw lichamelijke probleem of problemen op te lossen. Heeft u te maken met een verminderde mobiliteit door kleine lichamelijke ongemakken? Dan bent u bij deze chiropractor in Gulpen ook aan het juiste adres, want ook kleinere mobiliteitsproblemen kunnen door onze professionals worden aangepakt.

Rugcentrum Parkstad werkt enkel met ervaren en gespecialiseerde chiropractors. Bezoekt u onze praktijk voor een behandeling, dan weet u zeker dat u door een ervaren professional geholpen wordt. En heeft u niet voldoende aan de ondersteuning van een chiropractor in Gulpen, bijvoorbeeld omdat de oorzaak van uw lichamelijke probleem vrij complex is? Dan werken onze chiropractors samen met ervaren fysiotherapeuten om uw problemen effectief aan te pakken.

De werkwijze van Rugcentrum Parkstad

Rugcentrum Parkstad begrijpt dat iedere patiënt anders is. Om u zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen in het verbeteren van uw lichamelijke gezondheid en mobiliteit, bieden wij daarom altijd een individueel behandelplan aan. Dit behandelplan wordt gebaseerd op een intakegesprek, maar ook op een uitgebreid lichamelijk onderzoek.

In het intakegesprek komen uw klachten aan bod. Weet u de oorzaak van deze klachten, dan kunt u deze met ons delen. Weet u de oorzaak niet, dan proberen we hier in de loop der tijd samen achter te komen. Kunnen we u helpen om uw gezondheid te verbeteren, dan gaan we naar de volgende stap van het intakeproces. Kunnen we u niet helpen, dan verwijzen we u altijd door naar een huisarts in de buurt. U wordt dus nooit zonder enige ondersteuning op straat gezet, maar krijgt altijd ondersteuning van een andere professional als onze chiropractor in Gulpen u niet kan helpen.

Na het intakegesprek, vindt er een uitgebreid lichamelijk onderzoek plaats. Tijdens dit onderzoek proberen we niet alleen de oorzaak van uw klachten te achterhalen (als deze oorzaak nog niet bekend is), maar kijken we ook hoe uw spieren en gewrichten functioneren. Na het lichamelijke onderzoek delen we onze onderzoekresultaten direct met u, zodat u inzicht krijgt in de gezondheid van uw lichaam. Ook presenteren we u ons behandelplan, dat we specifiek voor u hebben opgesteld. Gaat u akkoord met dit plan, dan starten we direct met de behandeling.

Vragen of een afspraak maken? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze praktijk, onze chiropractors of onze werkwijze? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, want wij helpen u graag door al uw vragen te beantwoorden. Wilt u direct een afspraak maken met een chiropractor in Gulpen voor een persoonlijk intakegesprek? Dan kunt u ook een afspraak maken met Rugcentrum Parkstad. Op basis van het intakegesprek en het onderzoek, stellen we graag een behandelplan voor u op.

Opzoek naar een adres voor chiropractie?

Hiervoor bent u bij Rugcentrum Parkstad op de juiste plaats.
Neem vrijblijven contact met ons op. Klik hier voor contactinformatie

Uw chiropractor nabij Gulpen is Rugcentrum Parkstad

Advies nodig?

Bel: 045 203 10 13 of

Contact