Chiropractie Sittard

Rugcentrum Parkstad, het adres voor chiropractie in Sittard en omgeving

Heeft u beperkingen met uw beweeglijkheid, en zoekt u een gespecialiseerd chiropractor? Kom hiervoor snel naar Rugcentrum Parkstad! Wij werken met gekwalificeerde chiropractors die maar een doelstelling hebben, u zo snel en effectief mogelijk van uw klachten te verhelpen. Hierbij werken zij nauw samen met fysiotherapeuten, hierdoor kunnen wij u voorzien van een brede behandeling. Meer informatie kunt u terug vinden op onze website, of neem vrijblijvend contact met ons op.

Doeltreffende werkwijze

Fysieke klachten hebben vaak behoefte aan een breed scala aan oefeningen en behandelingen. Rugcentrum Parkstad voorziet u van de meest uiteenlopende behandelingen die geheel erop gericht zijn u zo snel mogelijk te laten herstellen. Bij Rugcentrum Parkstad werken alle medische disciplines nauw samen, u krijgt advies en behandelingen van zowel fysiotherapeuten als chiropractors. Bekijk de complete werkwijze.

Het intakegesprek met onze therapeuten

Dit gesprek is essentieel voor het opstellen van uw uiteindelijke behandelingsplan. Uw persoonlijke klachten, algehele fysieke toestand en gebeurtenissen in het verleden worden voornamelijk in dit gesprek behandelt. Mocht er echter uitkomen dat een behandeling niet mogelijk voor u is, dan wordt u doorverwezen aan uw huisarts.

Het fysieke onderzoek

Nadat u het intake gesprek heeft afgrond vind er een fysiek onderzoek plaats. Hierin wordt gekeken naar de beweeglijkheid van uw spieren en gewrichten. De resultaten van zowel het intake gesprek en het fysieke onderzoek worden samen met u besproken. Hiervan afgeleid zal ook een behandelingsplan worden opgesteld. Bekijk de lijst met klachten.

Diverse klachten die door chiropractie in Sittard kunnen worden verholpen:

  • Hoofdpijn-en/of migraine
  • Nek en schouder klachten
  • Hernia
  • Artrose/slijtage
  • Tennis arm en golf arm

 

Echter zijn dit maar enkele klachten die wij kunnen behandelen. Het gehele overzicht kunt u terug vinden op onze website. Tevens kunt u ons dagelijks bellen of mailen, wij staan dagelijks voor u klaar met helder advies op maat.

Opzoek naar een adres voor chiropractie in Sittard?

Hiervoor bent u bij Rugcentrum Parkstad op de juiste plaats.
Neem vrijblijven contact met ons op. Klik hier voor contactinformatie

Uw specialist voor chiropractie in Sittard is Rugcentrum Parkstad

Advies nodig?

Bel: 045 203 10 13 of

Contact