Chiropractor Landgraaf

Bent u opzoek naar een gekwalificeerd chiropractor in Landgraaf en omgeving? Hiervoor bent u bij Rugcentrum Parkstad aan het juiste adres. Onze doelstelling is u zo snel en effectief mogelijk van uw klachten af te helpen. Onze gekwalificeerde chiropractors en fysiotherapeuten zullen zich hier met de volle 100% voor inzetten. Rugcentrum Parkstad kan u bij een uitgebreid scala aan klachten van dienst zijn. Voor chiropractie in Landgraaf komt u naar Rugcentrum Parkstad! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Onze zorgvuldige werkwijze

Veel lichamelijke klachten hebben vaak behoefte aan ene uitgebreide behandeling die bestaat uit verschillende medische disciplines. Bij Rugcentrum Parkstad werken chiropractors en fysiotherapeuten nauw samen, dit heeft een bevorderend effect voor uw algehele behandeling. Bekijk complete werkwijze.

Een uitgebreid intakegesprek

In dit uitgebreide gesprek zullen al uw persoonlijke klachten aan bod komen. Zowel onze fysiotherapeut als onze chiropractor zal dit gesprek met u voeren. Hiervan afgeleid zal worden bepaalt of u geschikt bent voor een behandeling. Mocht dit echter niet zo zijn dan zult u doorverwezen worden aan uw huisarts.

Het lichamelijke onderzoek

Na een positief afgerond intake gesprek vind het lichamelijke onderzoek plaats. U wordt hierin door verschillende medici onderzocht. Er wordt voornamelijk gekeken naar de beweeglijkheid van uw spieren en gewrichten. Indien u door onze medici geschikt wordt bevonden voor een behandeling, dan zullen wij zo snel mogelijk een behandelingsplan met u opstellen.

Diverse klachten waarmee u bij ons terecht kunt:

  • Hoofdpijn en Migraine
  • Nek en schouder klachten
  • Hernia
  • Artrose
  • Tennis arm-en/of Golf arm

 

Dit zijn slecht enkele voorbeelden van klachten die wij kunnen verhelpen. U kunt op onze website een compleet overzicht zien van de diverse klachten die wij kunnen verhelpen. U kunt dagelijks vrijblijvend informeren naar advies, informatie of het inplannen van een afspraak. Zie de overige klachten lijst.

Opzoek naar een adres voor chiropractie in Landgraaf?

Hiervoor bent u bij Rugcentrum Parkstad op de juiste plaats.
Neem vrijblijven contact met ons op. Klik hier voor contactinformatie

Uw specialist voor chiropractie in Landgraaf is Rugcentrum Parkstad.

Een chiropractor voor Landgraaf

Heeft u last van uw rug en bent u nu op zoek naar iemand die hier verbetering in kan brengen? Indien u in de buurt van Landgraaf woont, raden wij u dan aan om eens te komen kijken bij Rugcentrum Parkstad. Bij ons vindt u namelijk de ervaring en kennis die nodig zijn om u te helpen van de klachten aan uw rug af te komen. Het is belangrijk om niet te lang met deze klachten rond te blijven lopen. Het is dan namelijk goed mogelijk dat de klachten alleen maar erger worden. Dit is bijvoorbeeld mogelijk als deze klachten zijn ontstaan door een verkeerde houding. Als chiropractor voor Landgraaf helpen wij u graag van uw klachten af.

Chiropractie in Landgraaf

Bij Rugcentrum Parkstad wordt u geholpen door zowel chiropractors als fysiotherapeuten. Samen zetten we een plan op om de problemen met uw rug tegen te gaan. We hanteren hierbij een aanpak die in drie fases wordt ontplooid. Om te beginnen zorgen we er graag voor dat de spieren in uw rug eens goed aangepakt worden. Ze moeten gestimuleerd worden om weer in actie te komen. De wervels van uw rug worden weer rechtgezet, de spieren losgemaakt. Zo zullen de klachten in eerste instantie een stuk minder worden. In fase twee gaan we dan aan de slag om uw spieren sterker te maken. We laten u hiervoor specifieke oefeningen doen. De derde en laatste fase houdt in dat u bij onze chiropractie praktijk voor Landgraaf langs blijft komen om de spieren en gewrichten in uw rug te onderhouden.

Meer weten over chiropractie voor Landgraaf?

Neem gewoon eens contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft. U kunt er ook voor kiezen om eens bij ons langs te komen voor een vrijblijvende eerste afspraak. We helpen u graag van uw klachten af en hebben hier ook de ervaren chiropractor voor Landgraaf voor klaarstaan. Als onze chiropractors voor Landgraaf met u aan de slag gaan zult u snel merken dat de klachten verminderen.
Lees meer

Advies nodig?

Bel: 045 203 10 13 of

Contact