Chiropractie Kerkrade

Opzoek naar Chiropractie in Kerkrade

Heeft u nood aan een gespecialiseerde en deskundig chiropractor? Hiervoor komt u snel naar Rugcentrum Parkstad. Onze gekwalificeerde chiropractors hebben maar een doelstelling, u zo snel en effectief mogelijk van u klachten verhelpen. Bij een uitgebreid scala aan klachten biedt een chiropractor de optimale uitkomst. Op zoek naar chiropractie in Kerkrade? Zoek dan niet verder maar neem snel contact op met Rugcentrum Parkstad. Klik hier voor contact gegevens.

Werkwijze

Lichamelijke klachten hebben vaak behoefte aan een brede behandeling, hierbij komen diverse disciplines aan bod. Rugcentrum Parkstad zorgt ervoor dat deze disciplines nauw samenwerken. Zo krijgt u behandelingen van zowel een chiropractor als een fysiotherapeut. Deze werkwijze draagt bij aan een duurzame behandeling. Bekijk onze volledige werkwijze.

Het intake gesprek

Dit is een essentieel onderdeel dat voorafgaand aan uw mogelijke behandeling plaatsvind. In dit gesprek zullen onze chiropractors en fysiotherapeuten u zorgvuldig ondervragen naar uw persoonlijke klachten en situatie. Mocht er aan de hand van dit gesprek blijken dat ene behandeling bij ons niet mogelijk is, dan wordt u doorverwezen naar uw huisarts.

Het lichamelijke onderzoek

Aansluitend aan het intake gesprek vind het lichamelijke onderzoek plaats. In dit onderzoek wordt u door verschillende medici onderzocht. Een belangrijk onderdeel hiervan is het testen van de beweeglijkheid van uw spieren en gewrichten. Indien u geschikt bent voor een behandeling dan zal onze chiropractor-of fysiotherapeut direct met u een behandelingsplan opstellen.

Diverse klachten die door Rugcentrum Parkstad verholpen kunnen worden:

  • Hoofdpijn
  • Migraine
  • Nek en schouder klachten
  • Hernia
  • Artrose
  • Tennis arm
  • Golf arm

 

Dit zijn echter maar enkele voorbeelden van klachten die wij regelmatig verhelpen. U kunt op onze website meer informatie vinden over de diverse klachten die wij kunnen verhelpen. Ook kunt u ons dagelijks bellen voor advies of het inplannen van een afspraak. Bekijk de uitgebreiden klachten lijst.

Opzoek naar een adres voor chiropractie in Kerkrade?

Hiervoor bent u bij Rugcentrum Parkstad op de juiste plaats.
Neem vrijblijven contact met ons op. Klik hier voor contactinformatie

Uw specialist voor chiropractie in Kerkrade is Rugcentrum Parkstad

Advies nodig?

Bel: 045 203 10 13 of

Contact