Chiropractor Heerlen

Heeft u lichamelijke klachten waarbij u nood heeft aan een chiropractor? Kom hiervoor snel naar Rugcentrum Parkstad. Onze chiropractors zijn uiterst gekwalificeerd in het werk dat zij verrichten. Diverse lichamelijke klachten kunnen verholpen worden door chiropractie. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden die wij bij Rugcentrumparkstad aanbieden. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Onze werkwijze

Veel lichamelijke klachten vereisen een brede aanpak aan behandelingen. Rugcentrum Parkstad is erop gericht om optimale samenwerking te bieden tussen de verschillende disciplines die wij te bieden hebben. Onze chiropractor en fysiotherapeut werken nauw samen om uw behandeling zo zorgvuldig en effectief mogelijk te laten verlopen. Meer info over onze werkwijze.

Uw intake bij Rugcentrum Parkstad

Dit belangrijke onderdeel bestaat uit een uitgebreid vraaggesprek over uw algehele fysieke gezondheid en specifieke klachten. Omdat dit onderdeel een belangrijke rol speelt zullen zowel de chiropractor als de fysiotherapeut u uitnodigen voor dit gesprek om een beter beeld te krijgen van uw persoonlijke situatie. Indien uit het vraaggesprek en lichamelijk onderzoek blijkt dat u in aanmerking komt voor een behandeling, dan zullen de chiropractor-en/of fysiotherapeut samen met u een behandelingsplan opstellen.

Een uitgebreid lichamelijk onderzoek

Na de intake procedure volgt een uitgebreid lichamelijk onderzoek. Dit bestaat uit diverse medische onderzoeken. Mocht uit dit onderzoek blijken dat uw klachten niet door een chiropractor of een fysiotherapeut verholpen kan worden, dan wordt u doorverwezen naar u huisarts.

Diverse klachten die een chiropractor of fysiotherapeut kan worden verholpen:

  • Hoofdpijn
  • Migraine
  • Nek en schouder klachten
  • Hernia
  • Artrose
  • Tennis arm
  • Golf arm

 

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van klachten die regelmatig worden verholpen door onze fysiotherapeute en chiropractors. Meer informatie over deze klachten kunt u terug vinden op onze website. Tevens kunt u ons dagelijks contacteren voor advies of informatie over diverse klachten of behandelingen. Voor chiropractie in Heerlen komt u naar Rugcentrum Parkstad. Overzicht van klachten.

Opzoek naar een adres voor chiropractie nabij Heerlen?

Hiervoor bent u bij Rugcentrum Parkstad op de juiste plaats.
Neem vrijblijven contact met ons op. Klik hier voor contactinformatie

Uw specialist voor chiropractie in Heerlen is Rugcentrum Parkstad

Op zoek naar een chiropractor voor Heerlen?

Bent u op zoek naar een vakkundige chiropractor in Heerlen? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Bij Rugcentrum Parkstad bent u altijd aan het juiste adres. Wij hebben vakmensen klaarstaan die graag met u en uw rug aan de slag gaan. We hebben bij Rugcentrum Parkstad zowel chiropractors als fysiotherapeuten in dienst, die samen aan de slag gaan om u zo snel mogelijk van uw klachten af te helpen. Het is daarbij belangrijk om grondig te werk te gaan. U kunt hier bij ons altijd op rekenen. Als wij als chiropractor in Heerlen aan het werk gaan, dan kunt u rekenen op een snel resultaat.

Alles op het gebied van chiropractie in Heerlen

Bij Rugcentrum Heerlen hebben we een systeem ontwikkeld waarmee wij u in drie stappen van uw klachten afhelpen. Bij de eerste stap worden de gewrichten waar het om gaat gecorrigeerd. De spieren en gewrichten die hier omheen liggen worden losgemaakt. Het is bij deze stap vooral belangrijk om ervoor te zorgen dat de klachten snel verminderen. Dit noemen wij de reactivatiefase, aangezien uw spieren in deze fase na misschien wel lange tijd weer goed gaat bewegen en functioneren. Stap twee houdt in dat we de spieren, die nu weer in werking zijn gekomen, sterker gaan maken. Stap 3 is de fase waarin u regelmatig langskomt voor controle, zodat wij in de gaten kunnen houden dat uw rug sterk blijft.

De chiropractie praktijk voor Heerlen en omstreken

Als chiropractor in Heerlen staan we klaar om met u en uw klachten aan de slag te gaan. Wij gaan hierbij zorgvuldig te werk, maar zorgen er wel voor dat u snel resultaat gaat merken. Het is daarbij belangrijk om ervoor te zorgen dat u zelf ook actief bent in het ondersteunen van de behandelingen. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog even contact met ons op met al uw vragen. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden die u bij onze chiropractie praktijk in Heerlen allemaal heeft.
Lees meer

Advies nodig?

Bel: 045 203 10 13 of

Contact