Basis voedingssupplementen

Een goede voeding en levensstijl is een belangrijke basis voor een goede gezondheid. Rugcentrum Parkstad biedt verschillende Perfect Health voedingssupplementen die een verantwoorde toevoeging zijn op de dagelijkse voeding.

Perfect Health is gespecialiseerd in het toepassen van voedingssupplementen in een therapeutische omgeving en behoort tot de beste leveranciers van voedingssupplementen in Nederland. De voedingssupplementen zijn bereid op basis van internationaal gecertificeerde productiemethoden en voldoen aan de HACCP-norm.

Bij de samenstelling van Perfect Health-producten wordt gewerkt volgens de orthomoleculaire voedingsleer. Premium Multi Support en Omega 3+ vormen een basissuppletie. U kunt het basisprogramma aanvullen met een persoonlijke set van passende voedingssupplementen.

Voor extra energie, een betere weerstand en een gezonde stofwisseling

premium multi support

Het basis voedingssupplement Premium Multi Support biedt het complete spectrum aan essentiële vitaminen en mineralen. Dankzij de nauwkeurige afstemming helpt Premium Multi Support het behouden van een goede weerstand, een goede stofwisseling en normale bloedsuikerspiegels. Premium Multi Support voedt de lichaamscellen en draagt bij aan een goede hartfunctie. Indien nodig, vult het voedingstekorten aan.

Goed voor goede hart- en bloedvaten, rijk aan essentiële vetzuren die bijdragen aan het behoud van een goede gezondheid

omega 3+ support

Visolie bevat Omega 3, een belangrijke bron van essentiële vetzuren. Omega 3 is goed voor hart- en bloedvaten, normale bloeddruk en soepele spieren en gewrichten. Ook kan het een positieve invloed hebben op de stemming en de geestelijke veerkracht. Als Omega 3 niet (genoeg) in je dagelijks dieet voorkomt, biedt Natural Omega 3 + Support een goede aanvulling. Dit basis voedingssupplement bevat uiterst zuivere visolie, afkomstig van ansjovis en sardines uit de grote oceaan. Doordat deze visjes relatief laat in de voedselketen staan, is de olie rijk aan de meeste essentiële vetten. Dit maakt de olie in Natural Omega 3 + Support zuiverder dan de meeste Omega 3-producten.

Wat kan Rugcentrum Parkstad voor u doen?

Bovenstaande voedingssupplementen zijn verkrijgbaar via Rugcentrum Parkstad. Als u behoefte heeft aan advies over gezonde voeding of voedingssupplementen, kan Rugcentrum Parkstad u hierin advies geven.

Advies nodig?

Bel: 045 203 10 13 of

Contact