Heeft u last van een hernia?

Rugcentrum Parkstad in Heerlen

Rugcentrum Parkstad is een revalidatie kliniek gevestigd in Heerlen. U kunt bij ons terecht voor het behandelen van een breed scala aan klachten zoals bijvoorbeeld een hernia. Onze gespecialiseerde therapeuten begeleiden u naar een duurzaam herstel. Heeft u nood aan een behandelingen van uw hernia? Neem dan gemakkelijk contact met ons op, dagelijks staan wij voor u klaar met deskundig advies op maat. Meer informatie over actieve Rugrevalidatie.

Heeft u last van een hernia?

Voor deze klacht bent u bij Rugcentrum Parkstad aan het juiste adres. U vraagt zich natuurlijk af wat onze chiropractor voor u kan betekenen bij deze klacht. Door middel van het corrigeren van de gewrichten rondom de hernia herstel de chiropractor uw beweeglijkheid in uw lage rug en zal tevens ook de druk op de tussen-wervel worden verlicht. Dit heeft als voordeel dat het weefsel tijd krijgt om zich te herstellen. Meer informatie over hernia.

Wat is een hernia?

Een hernia gaat gepaard met pijn aan uw been, onderbeen of lage rug. Dit is vaker een scherpe pijn. Bepaalde houdingen of bewegingen kunnen deze pijn verergeren. Ook kan hoesten of niezen de pijn oproepen. Het kan voorkomen dat dit gepaard gaat met een tintelend gevoel en krachtverlies in uw been.

Hoe ontstaat een hernia?

Voor de huidige medici is het nog niet helemaal duidelijk hoe deze klacht ontstaan. Een hernia is vaker wel gelinkt aan overbelasting of erfelijke factoren. Bovendien is het zo dat wanneer u artrose heeft dit uiteindelijk kan lijden tot een hernia. Er zijn enkele manieren waarop u de kans tot het ontstaan van deze klacht kunt verkleinen namelijk:

  • Blijven bewegen
  • Vermeiden van zware rug werkzaamheden
  • Niet draaien vanuit uw onderrug!
  • Wanneer acute pijn optreedt dit niet behandelen met hitte, dit lijdt alleen maar tot meer klachten

Uw klachten laten behandelen bij Rugcentrum Parkstad?

Hiervoor bent u bij Rugcentrum Parkstad op de juiste plaats.
Neem vrijblijven contact met ons op. Klik hier voor contactinformatie

Rugcentrum Parkstad, dé specialist voor het effectief behandelen van uw hernia en diverse andere rugklachten.

Advies nodig?

Bel: 045 203 10 13 of

Contact